Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Planteavl herunder grovfoder  →  Aktuelt  →  NaturErhvervstyrelsen efterlyser sukkeroedyrkere

NaturErhvervstyrelsen efterlyser sukkeroedyrkere

Er du en af de mange sukkerroedyrkere, der har penge til gode fra kvoteårene 2001/02 til og med 2005/06?

Har du penge til gode?

I kvoteårene 2001/02 til og med 2005/06 har sukkerroedyrkere og -producenter betalt for meget i produktionsafgift på sukkerroer/sukker. SKAT og NaturErhvervstyrelsen har i september 2014 udbetalt dette beløb til Nordic Sugar A/S, som efterfølgende har udbetalt pengene til sukkerroedyrkerne. Men nogle kontonumrene eksisterer ikke længere, og derfor efterlyser NaturErhvervstyrelsen nu de pågældende sukkerroedyrkere.

Du finder listen over sukkeroedyrkere, der har penge til gode her

Hvis du ikke har fået dine penge

De fleste har fået produktionsafgiften retur den 18. – 19. september i år. Hvis du endnu ikke har fået dit tilgodehavende udbetalt, skyldes det, at NaturErhvervstyrelsen mangler oplysninger. I det tilfælde skal du indsende en samtykkeerklæring, som du finder her

Vær opmærksom på, at NaturErhvervstyrelsen skal have oplysninger og samtykkeerklæring inden 15. oktober 2014.

Hold dig opdateret!

Nordic Sugar A/S vil jævnligt orientere NaturErhvervstyrelsen om de tilbageløbssager, hvor bankkontoen ikke længere findes. Som sukkerroedyrker er det derfor vigtigt, at du holder dig orienteret på NaturErhvervstyrelsens hjemmeside, hvis du dyrkede sukkerroer i 2001 – 2006.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve