Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Planteavl herunder grovfoder  →  Aktuelt  →  Kom til mini-konference om græsukrudt

Kom til mini-konference om græsukrudt

Centrovice sætter i de kommende år fokus på græsukrudt og konkrete handlingsplaner, som kan være med til at komme problemet til livs. Derfor afholder vi den 22. juni kl. 10.00 – 14.00 en minikonference om græsukrudt med fokus på agerrævehale og italiensk rajgræs.

10 landmænd er med i et udvidet rådgivningsforløb med fokus på græsukrudt, og i samarbejde med Bayer Crop Science har Centrovices planteavlskonsulenter udtaget prøver af græsukrudt ved disse landmænd. Prøverne er efterfølgende blevet analyseret for resistens, og på minikonferencen får du præsenteret resultatet.

På mini-konferencen giver Centrovices planteavlskonsulenter og Kenneth Søbye, Bayer Crop Science dig et indblik i, hvad resultaterne betyder for indsatsen mod græsukrudt og præsenterer samtidig konkrete handlingsplaner for hver af de deltagende landmænd. På konferencen holder seniorforsker ved Aarhus Universitet, Solvejg Kopp Mathiassen, oplæg om resistens under overskriften ’Hvor galt står det til?’, mens landskonsulent ved Seges, Jens Erik Jensen, fortæller om langsigtede tiltag for at reducere frøpuljen i jorden.

Efter konferencen er der mulighed for at tage med i marken og se resistent italiensk rajgræs.

Tilmeld dig her.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve