Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Planteavl herunder grovfoder  →  Aktuelt  →  Kartoffelmelsfabrik: Styregruppe og forhåndstegning

Kartoffelmelsfabrik: Styregruppe og forhåndstegning

Onsdag den 20. juni mødte mere end 200 interesserede op til informationsmøde på Centrovice om en mulig kartoffelmelsfabrik på Fyn. Ved mødet blev nedsat en styregruppe, som vil arbejde videre med projektet og tage ansvar for, at der de kommende måneder bliver foretaget grundige beregninger og undersøgelser af alle relevante forhold.

Styregruppen er som følger:

  • Dennis Stentebjerg Hansen, Hofmansgave
  • Henrik Petersen, Hasmark
  • Kurt Poulsen, Ringe
  • Lau Hvid Hansen, Søndersø
  • Henrik Terp, Sanderumgård
  • Torben Povlsen, Ledstedlund

Som sekretær for gruppen er udpeget Jens Kristian Olsen, teamchef i planteavl hos Centrovice.

Forhåndstegning nødvendig for videre arbejde

For at arbejdet kan fortsætte, er der brug for arbejdskapital i form af forhåndtegning fra interesserede mulige leverandører/andelshavere.

Styregruppen opfordrer derfor til, at man, hvis man ser muligheder i projektet og gerne vil have projektgruppen til at arbejde videre, laver en forhåndstegning. Forhåndstegningen kræver et indskud på 10.000 kr. pr bedrift, som til gengæld vil blive modregnet i anpartsindskuddet, hvis projektet gennemføres.

Hent forhåndtegningen her: Aftale om indskud til forundersøgelse af etablering af fabrik

Læs mere om projektet med kartoffelmelsfabrikken på Fyn her.

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve