Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Planteavl herunder grovfoder  →  Aktuelt  →  Generel dispensation for efterafgrøder

Generel dispensation for efterafgrøder

Efter pres fra bl.a. Landbrug & Fødevarer er det nu lykkedes at få en generel dispensationsordning i forhold til, hvornår efterafgrøderne skal være sået.

Vejret har betydet, at høsten falder senere i år end normalt, og at det derfor også har været umuligt for mange landmænd at leve op til kravet om, at efterafgrøder skal sås inden den 20. august. Det fik i sidste uge NaturErhvervstyrelsen til at etablere en dispensationsordning for nogle landmænd. Ordningen var imidlertid problematisk og havde en række bureaukratiske begrænsninger, og er nu blevet erstattet af en generel dispensation, som gælder alle landmænd.

Således har NaturErhvervstyrelsen rykket den generelle frist for såning to uger frem til den 3. september, hvilket betyder, at den enkelte landmand ikke længere behøver at søge individuel dispensation.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve