Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Planteavl herunder grovfoder  →  Aktuelt  →  Forberedelserne er gjort til 'Stil skarpt på dit såbed'

Forberedelserne er gjort til ‘Stil skarpt på dit såbed’

Med flere forskellige afgrøder, og mange forskellige variationer af forbehandling, såmetoder og maskinleverandører kræver det logistisk overblik at få behandlet og tilsået markerne inden vores store efterårsbegivenhed  ‘Stil skarpt på dit såbed’, som afholdes den 9. oktober kl. 10-15.

Det er nu klaret, så både raps og hvede er sået og spiret i de mange forskellige led, som vil blive vurderet og sammenlignet på demo-dagen.

Rammerne på Gaunbygård, som er en del af svineproduktionen Eskelund, er velegnede, fordi gården har vanskelige jordforhold. Det er realistisk i forhold til, hvad mange landmænd selv oplever på deres egne jorder. Samtidig ligger de tilsåede marker tæt ved hinanden på hver side af vejen, så man let kan gå rundt og overskue demo-området.

For at få maksimalt udbytte af de viste resultater, laver vi guidede rundture i marken og ved de maskiner, som er anvendt i afgrødeetableringen. Vi kan allerede nu se forskelle i de etablerede led, som vi glæder os til at præsentere for besøgende.

Men det er også muligt at gå rundt selv, hvis man foretrækker det.  Der vil være lejlighed til at tale med både planteavlskonsulenter og maskinleverandører  på dagen.

Når man har været i marken og rundt ved de forskellige stande, er det måske tid til at slappe af og netværke med en kop kaffe med kage i teltet – eller få stillet sulten med en pølse fra pølsevognen.

Se adresse og flere detaljer om arrangementet her

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve