Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Planteavl herunder grovfoder  →  Aktuelt  →  Få en optimal start på vinterrapsen

Få en optimal start på vinterrapsen

Rapsudbytterne skuffede i 2016. For at undgå at det samme sker i 2017, tilbyder Centrovice, som noget nyt, rapstjek i foråret 2017. Rapstjek har et formål – sammen med dig vil planteavlskonsulenterne samle al viden og følge den aktuelle udvikling i marken, så du kan optimere din strategi og øge bundlinjen i vinterrapsen.

Hvis du tilmelder dig rapstjek, vil planteavlskonsulenterne tilse din rapsmark 4 gange i perioden fra den 15. februar til den 1. juni 2017. Konsulenten fastlægger selv rute, tidspunkt og varighed afhængig af det aktuelle behov. Vi tjekker for ukrudt, skadedyr og gødningsbehov. Efter hvert rapstjek sender vi dig et oplæg med aktuelle løsninger og arbejdsopgaver.

Du kan læse mere om rapstjek her.

Tilmeld dig hurtigst muligt og senest den 1. marts 2017 hos din planteavlskonsulent eller hos Vibeke Nepper, Tlf.: 6340 7231, VNE@centrovice.dk.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve