Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Planteavl herunder grovfoder  →  Aktuelt  →  Erfagruppe med fokus på den levende jord og dyrkningsteknik

Erfagruppe med fokus på den levende jord og dyrkningsteknik

Som et led i vores øgede fokus på en sund og levende jord, starter vi en ERFA-gruppe.

I denne gruppe ser vi nærmere på, hvordan vi sikrer en jord i god ”kondition” med masser af liv og et højt kulstofindhold. Vil vi besøge bedrifter, hvor der praktiseres forskellige dyrkningsteknikker og sædskifter, herunder conservation agriculture (CA), pløjefri dyrkning og alm. pløjede systemer.

Vi forventer at afholde 3 eftermiddagsmøder fra kl. 13.00-16.00 i 2019.

Første møde – 13. juni kl. 13.00-16.00

Første møde er torsdag den 13. juni kl. 13.00-16.00 på Sanderumgaard gods, Sanderumgaardvej 152, 5220 Odense SØ.

Om dagen på Sanderumgaard gods

Sanderumgård gods, som driver 1100 hektar ved Odense. Driftsleder Henrik Terp vil fortælle , hvad de gør for at sikre en god og frugtbar jord i et sædskifte, hvor der også indgår kartofler.
Henrik vil også fortælle, hvad en sund jord har betydet for driften og markarbejdet gennem årene, samt betydningen for udbytterne. Så find den lille skovl eller et jordspyd frem og lad os få en lærerig dag. Dagen afsluttes på en af Henrik Terps egne marker, hvor han dyrker spinat uden pløjning.

På denne dag vil vi sammen beslutte, hvor vi skal tage hen næste gang og hvornår.

Pris

Prisen er 795 kr. ekskl. moms pr. deltager.

Lyder gruppen som noget for dig?

Alle som kunne tænke sig at blive klogere på jorden og nye dyrkningstekniker er velkomne i gruppen. Så gør din spade klar og tilmeld dig til planteavlskonsulent Lars Bønløkke på telefon 40332774 eller email lfb@centrovice.dk. Lars svarer selvfølgelig også på spørgsmål omkring gruppen og forløbet.

 

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve