Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Planteavl herunder grovfoder  →  Aktuelt  →  Ansøgningsrunden for arealstøtte i 2017 er åben

Ansøgningsrunden for arealstøtte i 2017 er åben

Onsdag den 1. februar kl. 7.00 og frem til og med den 21. april kan du søge om arealstøtte 2017.

Tilskudsmuligheder 

NaturErhvervstyrelsen har åbnet for fællesskemaet, hvor du kan søge om grundbetaling, grøn støtte, ø-støtte, støtte til unge nyetablerede landbrugere samt støtte til målrettede efterafgrøder.

Desuden kan du også søge nyt 5-årigt tilsagn til Økologisk Arealtilskud samt Pleje af græs- og naturarealer i fællesskemaet. I 2017 er der kommet nye regler på Pleje af græs- og naturarealer. Der betyder, at du samlet skal have tilsagn til minimum 2 ha, når du søger et nyt tilsagn, og at HNV nu også gælder inden for Natura 2000-områder. Ansøgningsfristen for begge ordninger er 21. april 2017.

Ansøgningsrunden for ansøgning om 20-årige tilsagn om Fastholdelse af vådområder, naturlige vandstandsforhold og lavbundsområder starter også 1. februar. Du kan dog ikke søge tilsagn om 20-årig Fastholdelse i fællesskemaet – det skal du gøre i særligt skema. Ansøgningsfristen er 31. august 2017.

Har du et eksisterende 5- eller 20-årigt tilsagn, skal du også søge om udbetaling i fællesskemaet. Du skal huske at skrive tilsagnstype og udløbsår og markere, om du opfylder betingelserne.

Mere information

NaturErhvervstyrelsen har samlet en række links, som du kan bruge, når du udfylder Fællesskemaet 2017 i Tast selv-service. Se siden med links her.

Brug for hjælp?

Kontakt også vores konsulenter i Planteavl og Miljø, hvis du har spørgsmål til fællesskemaet.

 

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve