Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Planteavl herunder grovfoder  →  Aktuelt  →  Autorisationsordning til køb af plantebeskyttelsesmidler

Autorisationsordning til køb af plantebeskyttelsesmidler

Vi har tidligere fortalt om, at det pr. 1. juli 2016 er blevet påkrævet at have en MAB-autorisation ved køb af plantebeskyttelsesmidler til professionelt brug.

For at kunne opnå autorisation kræves der et gyldigt sprøjtecertifikat eller -bevis med opfølgningskursus inden for de sidste 4 år.
Har man ikke været til opfølgningskursus inden for ovenstående tidsramme, skal man først gennemføre sådan et kursus, før man kan søge om S1-autorisation.

Ansøgning sker via Miljøstyrelsens hjemmeside. Du skal logge på med dit private NemID. Dertil har vi lavet en vejledning til at hjælpe dig igennem ansøgningsprocessen. Den finder du her.

Har du spørgsmål til MAB-autorisationsordningen, er du velkommen til at kontakte juniorkonsulent Lennart Banke eller planteavlsassistent Vibeke Nepper.
Centrovice kan naturligvis også hjælpe dig med at bestille en autorisation. Det sker til en fast pris på 250 kr. pr. autorisation.

Spørgsmål vedrørende pesticidlovgivning kan rettes til din planteavlskonsulent.

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve