Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Planteavl herunder grovfoder  →  AfgrødeNyt  →  AfgrødeNyt - login

AfgrødeNyt – login

AfgrødeNyt uge 44 2019 - samlet til print

AfgrødeNyt uge 44 2019 – samlet til print Læs mere »

30. oktober 2019

Aktuelt nyt

Af Hanne Pontoppidan (hap@centrovice.dk).

Dagene er blevet kortere og markerne vådere. Mange sprøjtninger har været vanskelige at udføre. Mangler du at bekæmpe kamille med Belkar i vinterrapsen, så står firmaerne nu inde for, at Belkar og Kerb kan blandes. Belkar kan anvendes ned til 2 gra Læs mere »

29. oktober 2019

Kerb i vinterraps

Af Anders Sigersted (aos@centrovice.dk).

Det optimale tidspunkt for anvendelse af Kerb 400 SC i vinterraps er, når jordtemperaturen er under 10 grader og faldende.

Kerb 400 SC har en regulær godkendelse, hvor den tilladte udbringningsperiode er i november og december – al anvendelse uden for Læs mere »

29. oktober 2019

Kommende arrangementer

Det gælder for alle arrangementer, at du kan læse mere og tilmelde dig på vores hjemmeside www.centrovice.dk. Du kan også tilmelde dig ved at ringe til vores reception på 70 159 900,
Fyraftensmøde om maskinanalyse
Tirsdag d. 12. november 2019 kl. 17.00 – 19.00 – gratis men kræver tilmeldin Læs mere »

29. oktober 2019

Vigtige datoer

1. oktober: Der må jordbearbejdes på JB 7-9 forud for forårssåede afgrøder.
20. oktober: MFO-efterafgrøder i blandinger etableret før eller efter høst men senest 20. august, samt MFO-græsudlæg i korn høstet senest 25. august må destrueres. Destruktion af MFO-efterafgrøder sået f Læs mere »

29. oktober 2019

AfgrødeNyt uge 28 2018 - samlet til print

AfgrødeNyt uge 28 2018 – samlet til print Læs mere »

11. juli 2018

Aktuelt nyt

Det er stadig tørt, rigtig tørt derude. Høsten af vinterbyg er i fuld gang og snart følger andet korn og vinterraps. Udbytterne skuffer og der er helt sikkert en del uudnyttet kvælstof tilbage i jorden mange steder. Derfor er efterafgrøder rigtig vigtige i år, så du kan få samlet kvælstoff Læs mere »

10. juli 2018

Etablering af Vinterraps

Etableringen er afgørende for udbyttepotentialet i vinterraps. Der er mange ting, der skal lykkes for at etableringen og væksten de første par måneder bliver optimal.

I vores område er det optimale tidspunkt for at så vinterraps 10.-25. august. Senere såning kan, især på kølige lokalite Læs mere »

10. juli 2018

Ukrudtsbekæmpelse i vinterraps

Planlæg din ukrudtsbekæmpelse før såning af vinterrapsen og gør det med udgangspunkt i dit kendskab til de enkelte markers ukrudtsflora. Her kan notater fra tidligere år i Farm Tracking eller andet sted være en stor hjælp.
Strategi og muligheder
De mest betydende ukrudtsarter i vinterraps Læs mere »

10. juli 2018

Bekæmpelse af rapsjordlopper i vinterraps

Det meste rapsudsæd er ikke længere bejdset med skadedyrsmidler. Det skyldes, at aktivstofferne i bejdsen Cruiser RAPS er blevet forbudt i hele EU, da de udgør en risiko for bier. Derfor er det meget vigtigt i år at være opmærksom på angreb af rapsjordlopper lige fra rapsens fremspiring.

D Læs mere »

10. juli 2018

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve