Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Planteavl herunder grovfoder  →  AfgrødeNyt

AfgrødeNyt – uundværligt nyhedsbrev for planteavlere

AfgrødeNyt er et nyhedsbrev, som i hele sæsonen informerer om aktuelle planteavlsfaglige forhold og giver konkrete anbefalinger til bl.a. afgrødevalg, sortsvalg, gødskning, plantebeskyttelse og lovgivningsmæssige forhold.

Fordele

Med AfgrødeNyt vil du altid være på højde med situationen i marken og kunne vælge de økonomisk optimale løsninger til de aktuelle forhold på din bedrift. Nyhedsbrevet inddrager lokale forhold for Fyn og omliggende øer, hvilket gør råd og anbefalinger endnu mere relevante for fynske landmænd.

Hyppighed

AfgrødeNyt udkommer ca. 25 gange årligt, i perioden fra februar til oktober.

Papirversion eller internetversion

Du kan kan vælge AfgrødeNyt i papirverserion eller internetversion, som tilgås med et tildelt login her fra hjemmesiden. Internetversionen kan du se en dag eller to, før papirversionen kan nå frem med posten. Det giver internetversionen endnu større aktualitet, ligesom relevante links kan benyttes til aktuelle artikler, billeder m.v. Desuden får du besked pr. mail og sms, når internetversionen er klar på hjemmesiden.

Indhold

I AfgrødeNyt kan du læse artikler om planteavlsrelaterede emner og problemer i god tid, før de forventes at opstå i marken, og vi angiver konkrete løsningsforslag. Vi gør opmærksom på helt aktuelt opståede problemer, og anbefaler aktuelle løsninger eller henviser til tidligere anbefalede løsninger i artiklerne.

Du vil med andre ord få forskellige input til optimering og problemløsning i marken, som kan styrke din planteavlsproduktion.

Pris

AfgrødeNyt fås både som internet- og papirversion. Den aktuelle pris finder du her.

Bestil AfgrødeNyt allerede idag – gå til bestilling her

Se eksempel på AfgrødeNyt her – AfgrødeNyt – Eksempel

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve