Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Økologi  →  Omlægningstjek

Bliv økolog med et gratis omlægningstjek

Går du rundt med en økolog i maven? Med et omlægningstjek får du svar på, hvad du skal forholde dig til, hvis du ønsker at omlægge til økologisk drift.

Centrovice tilbyder gratis omlægningstjek til landmænd, der overvejer at omlægge til økologisk drift. Ved et omlægningstjek gennemgår vi barriererne og mulighederne på netop din bedrift – set med økologiske briller.

Vi hjælper dig i gang med økologien

Vi ser på sædskiftet og kommer med konkrete bud på, hvilke ændringer der skal foretages, for at markerne med succes kan lægges om til drift uden plantebeskyttelsesmidler og kunstgødning. Vi undersøger, om der er harmoni mellem stald og mark. Er det ikke tilfældet, ser vi på mulige løsninger på det.

Få styr på regler og tilskudsmuligheder

Derudover gennemgår vi regler og tilskudsmuligheder for økologisk planteavl, så du på et kvalificeret grundlag kan tage stilling til, om det er rentabelt at omlægge til økologisk drift.

Har du husdyrproduktion, vurderer vi afgræsningsmuligheder, staldforhold og foder. De generelle regler for økologisk husdyrproduktion vil naturligvis også blive gennemgået.

Støttet af Fonden for Økologisk Landbrug.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve