Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Økologi  →  Aktuelt  →  Tag på Sofari den 31. maj

Tag på Sofari den 31. maj

Søndag den 31. maj kl. 11.00 – 15.00 inviterer Foreningen Fremme af Økologisk Kvalitets Svinekød (FØKS) til Sofari og inviterer danskerne inden for på de økologiske svinebedrifter.

På Sofari-dagen får du lejlighed til at se og opleve det økologiske griseliv og få mere at vide om, hvad der netop kendetegner den økologiske svineproduktion.

FØKS er en flok økologiske svineproducenter, der brænder for at vise dig og din familie det økologiske griseliv. De glæder sig til at give dig et indblik i dyrevelfærden og de mange andre kvaliteter, der ligger i den økologiske svineproduktion.

Besøgsgårdene er forskellige, og der vil på dagen være forskellige aktiviteter som f.eks. rundvisninger, aktiviteter for børn og voksne, konkurrencer og mulighed for at få lidt at spise.

Tag på Sofari på Fyn

På Fyn kan du besøge Hans Erik Jørgensen og Kristen Rasmussen i Haarby, som har cirka 300 søer og årligt laver år cirka 6000 slagtesvin.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve