Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Økologi  →  Aktuelt  →  Prioritetsafklaring vedrørende Økologisk Investeringsstøtte 2015

Prioritetsafklaring vedrørende Økologisk Investeringsstøtte 2015

Der har været mange ansøgere til ordningen Økologisk Investeringsstøtte 2015. Det har medført, at NaturErhvervstyrelsen er tvunget til at give afslag på mange af ansøgningerne. Styrelsen har prioriteret ansøgningerne ud fra deres omkostningseffektivitet. Derfor offentliggøres det nu, hvad kravene for de respektive indsatsområder er blevet sat til.

NaturErhvervstyrelsen har i alt modtaget 387 ansøgninger til en pulje på 40 mio. kr. Sammenlagt er der blevet søgt tilskud for 100 mio. kr., hvorved mange projekter desværre ikke får tildelt tilskud denne gang.

Omkostningseffektiviteten har været udslagsgivende

Tilskudspengene er blevet fordelt på projekternes omkostningseffektivitet.
Omkostningseffektiviteten udgøres af henholdsvis bedriftens størrelse, teknologiernes tildelte point (Teknologiliste 2015) og det samlede tilskudsberettigede beløb.

Det er dette grundlag, som NaturErhvervstyrelsen har arbejdet ud fra i prioriteringen af ansøgninger, hvorpå der er blevet dannet et minimumskrav til de forskellige projektansøgningers omkostningseffektivitet.

Kravet for hvert indsatsområde kan ses her.

Ny tilskudsrunde

Hvis man ikke har fået tildelt i 2015-runden, så er der nu mulgihed for at søge igen, da 2016-ordningen er åben for ansøgninger i perioden 1. november 2016 til den 17. januar 2017.

Vil du gerne vide mere om dette eller har du spørgsmål til din ansøgning, så er du velkommen til at kontakte økologikonsulent Diana Poulsen eller energirådgiver Søren Warberg.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve