Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Miljø og natur  →  Aktuelt  →  Velkommen til ny miljø- og naturkonsulent

Velkommen til ny miljø- og naturkonsulent

Birthe Thordahl ChristensenMandag den 1. august startede Birthe Thordahl Christensen som ny miljø- og naturkonsulent ved Centrovice. Birthe er uddannet biolog ved Aarhus Universitet og har de sidste 10 år arbejdet med miljørådgivning ved Lemvigegnens Landboforening, hvor hun især har beskæftiget sig med vindmøller og naturpleje. Hos Centrovice skal Birthe ud over rådgivningen fungere som teamchef i miljøafdelingen.

Centrovices afdelingschef for Miljø, Ejler Petersen, glæder sig over at kunne byde Birthe Thordahl Christensen velkommen og mener, det er oplagt at tilføre kompetencer til miljøafdelingen. ”Vi har travlt. Der sker mange spændende ting på natur- og miljøområdet lige nu, og det kommer der også til i de kommende år. Birthe supplerer på bedste vis de kompetencer, vi allerede har i huset, samtidig med at vi udvikler rådgivningen til gavn for vores kunder. Uanset hvilken type virksomhed de driver”, forklarer han.

”Jeg brænder for miljø- og naturrådgivningen og glæder mig til at hjælpe de fynske landmænd med at få øjnene op for, hvordan man kan kombinere produktions- og naturhensyn og igennem fælles drift og samarbejde med naboer sikre, at alle bedriftens arealer kommer i spil”, fortæller Birthe Thordahl Christensen, som er flyttet til Sønder Nærå med mand og børn.

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve