Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Miljø og natur  →  Aktuelt  →  Søg tilskud til minivådområder senest 30. april

Søg tilskud til minivådområder senest 30. april

Går du med overvejelser om et minivådområde, så er det NU, det er tid at få fat i en oplandskonsulent og få afprøvet ideen.

Efter en måned med koks i ansøgningssystemet er det nu muligt at søge om tilskud til minivådområder hos Landbrugsstyrelsen.

– Oplandskonsulenterne fortæller, at de har haft en række ansøgninger klar, som de har sendt afsted her de seneste dage. Det ser ud til, at mange landmænd er interesserede i at få et minivådområde, siger Simon Rosendahl Bjorholm, SEGES.

Går du i overvejelser, er første skridt at kontakte en af oplandskonsulenterne, som yder gratis rådgivning. Her får du hjælp til at finde den bedste placering i terræn, udforme minivådområde, søge tilskud og få de nødvendige tilladelser på plads. Ansøgningsfristen er den 30. april.

Klik på linket her og se kort, som viser de områder, hvor der kan søges tilskud til minivådområder.

 • Oplandskonsulenterne

  Oplandskonsulenterne skal medvirke til etableringen af minivådområder, vådområder eller skov og finansieres af staten.

   

  De 3 udpegede oplandskonsulenter på Fyn er uafhængige af de lokale landboforeninger i deres arbejde og dækker dermed alle fynske landbrug.

   

  Kontakt

  Anne Sloth
  Mobil: 2321 3191

   

  Birthe Thordahl Christensen
  Mobil: 2113 8204

   

  Kristian Petersen
  Mobil: 2916 6128

   

   

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve