Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Miljø og natur  →  Aktuelt  →  Naturpleje Fyn og Fyns Kødkvæg inviterer til sommerudflugt

Naturpleje Fyn og Fyns Kødkvæg inviterer til sommerudflugt

Erfa-gruppen Naturpleje Fyn og Fyns Kødkvæg inviterer sammen til sommerudflugt tirsdag d. 29. august kl. 18.00.

Deltagerne mødes på Tofthøj Møllevej 50, 7321 Gadbjerg (ikke langt fra Givskud Zoo) og herefter byder aftenen på et spændende besøg hos Michael Kjerkegaard og hans Herefordbesætning.

  • Michael Kjerkegaard var oplægsholder på Årsmødet, og det han fortalte var så interessant, at vi tænkte, det var et besøg værd.
  • Michael har 90 Herefordkøer plus kalve, kvier og tyre, som både græsser naturarealer og omdriftsarealer. Sidste græsses efter holistiske forskrifter, hvilket betyder, at kvæget flyttes i store flokke hyppigt mellem de enkelte folde for en hurtig nedgræsning med en efterfølgende pause på omkring 50 dage. Dette har positive effekter på tilvækst og trivsel, parasitbekæmpelse, græsudbyttet, kulstofopbygning i jorden og meget mere, som du kan høre nærmere om på dagen.
  • Vi skal se folde og dyr flere forskellige steder og starter længst væk.

Undervejs vil der blive serveret en sandwich samt en øl/vand og aftenen slutter med kaffe/te og kage.

Deltagelse koster 50 kr. per person, og der er tilmeldingsfrist senest søndag den 27. august  på mobil 2623 1291 (gerne sms) eller på mail jytte@schaldemose.com.

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve