Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Miljø og natur  →  Aktuelt  →  100 % tilskud til rydning og hegning i Natura 2000-områder

100 % tilskud til rydning og hegning i Natura 2000-områder

Den 5. august åbnede ansøgningsrunden for Natura 2000-områder.

Har du arealer, hvor 50 % ligger indenfor den særlige udpegning af Natura 2000, har du mulighed for at søge 100 % tilskud til rydning eller forberedelse til afgræsning, herunder hegn, vand- og elforsyning, samt fangfold. Du kan også søge om tilskud til nyt hegn, hvis det gamle trænger til at blive udskiftet. Nedtagningen betaler du dog selv.

Hvis mindst tre lodsejere går sammen om et projektområde på mindst 30 ha, kan der gives tilskud til konsulenthjælp til oprettelse af græsningslaug og administrativt arbejde forbundet hermed.

Har du arealer i Natura 2000-områder?

Tjek om dine arealer ligger i de udpegede områder på Danmarks Miljøportal.

Klik på tilskudsordninger og dernæst på Særligt udpegede N2000-arealer og zoom ind i kortet i kortets øverste venstre hjørne.

Har du spørgsmål?

Vil du høre mere om dine muligheder, er du velkommen til at ringe til din natur- og miljøkonsulent, som også kan hjælpe med at ansøge om tilskuddet.

Der er ansøgningsfrist den 20. september 2016.

Danmarks Miljøportal

 

 

 

 

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve