Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Miljø og natur  →  Aktuelt

Aktuelt

Få styr på dine drænkort - digitalisér dem

Kender du til problemet med uoverskuelige bunker af gamle drænkort og krøllede håndtegninger?

Du kan nu digitalisere dine drænkort, så de bliver
nemme at læse og er samlet ét sted.

Du kan samle alle dine drænkort i en fil, der kan vises på din smartphone, tablet, PC eller traktor Læs mere »

24. juni 2019

Kom til indvielse af det første Fynske minivådområde

Kom med når vi indvier og fejrer det første Fynske minivådområde.

Det sker torsdag den 27. juni kl. 19.00 på Anhof Allé 14 i Frørup.
Program
Udover det traditionsrige ritual “Snoren klippes” byder aftenen på små korte indlæg,  så vi alle kan blive klogere på projektet og etable Læs mere »

11. juni 2019

Kom til dialogmøde i teltet om bæredygtighed og RISE analysen

Bæredygtighed er et af de emner, der diskuteres heftigt i landbruget i disse år. Organisationer og andelsselskaber opstiller langsigtede mål for øget bæredygtighed på vegne af hele landbruget. Men hvordan ser det ud i det enkelte landbrug? Er bæredygtigheden overhovedet noget, der fylder, og Læs mere »

29. maj 2019

Åben for ansøgningsrunde om tilskud til skov med biodiversitetsformål

Bemærk at årets ansøgningsrunde for tilskudsordningen for skov med biodiversitetsformål nu er åben. Ansøgningsfristen er fra 8. maj til 10. juli 2019.

Formålet med tilskud til skov med biodiversitetsformål er at bidrage til at sikre stabile levesteder for de arter, som er tilk Læs mere »

9. maj 2019

Privat skovrejsning som miljøtiltag

Formålet med tilskud til privat skovrejsning er at reducere landbrugets udledning af kvælstof til vandmiljøet og beskytte grundvandet.

Kilde: www.landbrugsinfo.dk

Skovrejsningsordningen er en oplagt mulighed for at få tilplantet mindre marker, ukurante arealer og få lavet gode bioto Læs mere »

26. april 2019

Søg tilskud til minivådområder senest 30. april

Går du med overvejelser om et minivådområde, så er det NU, det er tid at få fat i en oplandskonsulent og få afprøvet ideen.

Efter en måned med koks i ansøgningssystemet er det nu muligt at søge om tilskud til minivådområder hos Landbrugsstyrelsen.

– Opland Læs mere »

12. april 2019

Søg om tilskud til minivådområde nu

Ny ansøgningsrunde åbner
Går du og overvejer at etablere et minivådområde, er det nu, du skal i aktion. Den nye ansøgningsrunde er åben fra 1. marts – 30. april 2019.

Ordningen er 100 % finansieret af EU-midler, og de knaster, som nogle landmænd oplevede i 2018-ordningen, er stort set Læs mere »

1. marts 2019

En-dagskursus giver autorisation til selv at bekæmpe rotter

Miljøstyrelsen har nu åbnet op for muligheden for, at man selv kan bekæmpe rotter på egen erhvervsejendom. De sidste bestemmelser er på plads, og nu kan Centrovice i samarbejde med Nomus tilbyde de længe efterspurgte kurser i autorisation til at udføre rottebekæmpelse på egen erhvervsejendo Læs mere »

18. januar 2019

Send krypterede mails til Centrovice her fra hjemmesiden

Det er et lovkrav fra datatilsynet, at mails, der indeholder personlige oplysninger eksempelvis om økonomiske forhold, CPR nummer, sygdom eller andre personlige forhold, SKAL sendes krypteret fremover.  Og hvordan gør man så det?

Det kan man gøre fra vores hjemmeside ved at gå ind under men Læs mere »

14. januar 2019

Hvilken julegave giver man til landmanden, der har alt?

Vi oplandskonsulenter ved, at du er landmanden, der har næsten alt, og hvad kan man så finde på at ønske sig i julegave?

Her er muligheden for en gave, der viser godt landmandskab, gør noget godt for miljøet, og ikke mindst giver et vigtigt og påskønnet bidrag til, at dansk landbrug kan b Læs mere »

19. december 2018

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve