Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Miljø og natur  →  Aktuelt

Aktuelt

Nyt fra oplandskonsulenterne - Flere muligheder for minivådområder på Fyn

Der er kommet et nyt udpegningskort til minivådområder, som er gældende for ansøgningsrunden 2020, og på Fyn betyder det, at der er kommet mange flere muligheder. Flere arealer, som hidtil har været uegnede, er nemlig nu egnede.

Hvis du tidligere har været inde og se på kortet og fundet u Læs mere »

11. december 2019

Skal solceller være din nye afgrøde?

Torsdag den 10. oktober kl. 18.00-21.30 inviterer Centrovice i samarbejde med European Energy til møde om solcelleanlæg på mark.

Aften indledes med gratis middag kl. 18.00, og herefter får deltagerne et 360 graders indblik i et solcelleprojekt, fra aftale om jorden til finansiering, opførel Læs mere »

3. oktober 2019

Kom til temadag om naturpleje

Er du landmand og har en særlig interesse for naturpleje? Så er du inviteret til temadag om naturpleje onsdag den 11. september kl. 09.30-16.00.

Deltag, hvis du har interesse for naturpleje. Bliv klogere på tilskudsreglerne, og hvordan du undgår faldgruberne. Hør om effekten af naturpleje, o Læs mere »

5. august 2019

Ansøgningsfrist til økologisk arealtilskud og pleje af græs udskydes

En del af de økologiske landmænd og landmænd, der får tilskud til pleje af græs, har ikke kunnet søge nyt økologi eller plejegræstilsagn i de seneste tre uger på grund af IT-problemer. Det får nu Landbrugsstyrelsen til at udskyde fristen til 30. september.

Læs mere Læs mere »

4. juli 2019

Få styr på dine drænkort - digitalisér dem

Kender du til problemet med uoverskuelige bunker af gamle drænkort og krøllede håndtegninger?

Du kan nu digitalisere dine drænkort, så de bliver
nemme at læse og er samlet ét sted.

Du kan samle alle dine drænkort i en fil, der kan vises på din smartphone, tablet, PC eller traktor Læs mere »

24. juni 2019

Kom til indvielse af det første Fynske minivådområde

Kom med når vi indvier og fejrer det første Fynske minivådområde.

Det sker torsdag den 27. juni kl. 19.00 på Anhof Allé 14 i Frørup.
Program
Udover det traditionsrige ritual “Snoren klippes” byder aftenen på små korte indlæg,  så vi alle kan blive klogere på projektet og etable Læs mere »

11. juni 2019

Kom til dialogmøde i teltet om bæredygtighed og RISE analysen

Bæredygtighed er et af de emner, der diskuteres heftigt i landbruget i disse år. Organisationer og andelsselskaber opstiller langsigtede mål for øget bæredygtighed på vegne af hele landbruget. Men hvordan ser det ud i det enkelte landbrug? Er bæredygtigheden overhovedet noget, der fylder, og Læs mere »

29. maj 2019

Åben for ansøgningsrunde om tilskud til skov med biodiversitetsformål

Bemærk at årets ansøgningsrunde for tilskudsordningen for skov med biodiversitetsformål nu er åben. Ansøgningsfristen er fra 8. maj til 10. juli 2019.

Formålet med tilskud til skov med biodiversitetsformål er at bidrage til at sikre stabile levesteder for de arter, som er tilk Læs mere »

9. maj 2019

Privat skovrejsning som miljøtiltag

Formålet med tilskud til privat skovrejsning er at reducere landbrugets udledning af kvælstof til vandmiljøet og beskytte grundvandet.

Kilde: www.landbrugsinfo.dk

Skovrejsningsordningen er en oplagt mulighed for at få tilplantet mindre marker, ukurante arealer og få lavet gode bioto Læs mere »

26. april 2019

Søg tilskud til minivådområder senest 30. april

Går du med overvejelser om et minivådområde, så er det NU, det er tid at få fat i en oplandskonsulent og få afprøvet ideen.

Efter en måned med koks i ansøgningssystemet er det nu muligt at søge om tilskud til minivådområder hos Landbrugsstyrelsen.

– Opland Læs mere »

12. april 2019

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve