Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Løn og HR  →  HR-Nyt  →  HR-Nyt

HR-Nyt

Tidlig løn i december

Pga. julen skal vi være færdige med lønnen tidligere end normalt. Derfor vil vi meget gerne have lønnen indberettet den 12. december 2016.

Så store må julegaverne være

Du må give dine medarbejdere tingsgaver til en værdi af højst 800 kr., uden at medarbejderen beskattes. Overskrides beløbet, bliver medarbejderen beskattet af det fulde beløb.
Giver du derimod dine medarbejdere julegaver i form af pengegaver eller gavekort, skal disse altid beskattes uanset størrelse.

Dette er hovedreglen, og det er vigtigt at huske, at der kan være andre forhold, der gør sig gældende. Kontakt os, hvis du har spørgsmål om julegaver til dine ansatte.

Timer til skolebørn og løsarbejdere

Det er vigtigt, at skolebørn og løsarbejdere afleverer deres timer i tide i december, så disse bliver afregnet og beskattet i indkomståret 2016. Det er udbetalingstidspunktet, der afgør beskatningstidspunktet. Lønnen skal således være til rådighed senest den 30. december 2016. Kommer man for sent, vil beløbet blive beskattet i 2017 og et eventuelt resterende frikortsbeløb i 2016 vil være spildt, da det ikke længere kan udnyttes.

Vil du være en bedre leder?

….så tag på lederkursus. Den 19. januar 2017 starter et nyt lederkursus, som henvender sig til personaleledere, hvad enten du er ejer eller virksomhedsleder. På kurset bliver du bevidst om din egen lederstil og din rolle som leder. Du får konkrete værktøjer til, hvordan du bliver en bedre leder og derigennem har mulighed for at opnå bedre produktionsresultater.

Kurset strækker sig over 5 kursusdage og afsluttes den 30. marts 2017. Prisen er 9.000 kr., men er du maksimalt uddannet agrarøkonom eller lignende, er der mulighed for at reducere prisen med mere end en tredjede via VEU tilskud.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om lederkurset.

 

Vi ønsker dig og din familie glædelig jul og godt nytår og takker for samarbejdet i 2016.

 

 

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve