Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Løn og HR  →  Aktuelt  →  Ny kvinde-erfagruppe

Ny kvinde-erfagruppe

Kom til gratis gå-hjem-møde og hør mere om kvinde-erfagruppen

Vores eksisterende kvinde-erfa-grupper er en succes, og derfor vil vi tilbyde andre at være med i en ny erfa-gruppe, som vi opretter.

Gruppens indhold og form fastlægger vi med udgangspunkt i deltagernes ønsker og behov, og de emner vi arbejder med kan have både faglig og social karakter. Formålet med gruppen er at dele erfaringer og problemstillinger med nogen, der også er gift med en landmand.

Kom og bliv klogere på, om erfa-gruppen er noget for dig og lad os høre, hvilke emner der interesserer dig. Vi holder gå-hjem-møde

onsdag den 19. juni kl. 19.00-20.30.

“Jeg oplever, at spørgelysten er stor og snakken går livligt på møderne – det giver deltagerne rigtig meget at udveksle erfaringer med nogen, der er i samme båd”
– Lone Bendixen, Virksomhedsledelse.

Tilmelding

Tilmelding til mødet skal ske senest den 12. juni til Lone Bendixen på mail lb@centrovice.dk eller tlf. 6340 7153. Du er også velkommen til at ringe til Lone og høre mere om mødet og erfa-gruppen.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve