Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Løn og HR  →  Aktuelt  →  Leder i landbruget - et akademifag for dig, som ser ledelse som faglighed

Leder i landbruget – et akademifag for dig, som ser ledelse som faglighed

I en tid hvor landbrugserhvervet bliver mere og mere presset, er det ofte ledelseskompetence, der skiller de succesrige fra de mindre succesrige landmænd. Ledelse drejer sig bl.a. om at være i stand til at tage de rigtige beslutninger, og derfor kan god ledelse af din landbrugsbedrift være afgørende for, om netop du er blandt fremtidens landmænd.

Har du som ejer ansvaret for medarbejdere i landbruget, vil deltagelse i uddannelsen Leder i landbruget være oplagt for dig. Uddannelsen, som afsluttes med eksamen, afholdes hos Centrovice i samarbejde med SEGES og gør dig bedre til at:

– Udvikle, motivere og lede både dine udenlandske og danske medarbejdere
– Give medarbejderne feedback
– Navigere trygt gennem konflikter
– Planlægge, prioritere og uddelegere hverdagens opgaver
– Bruge relevante ledelsesværktøjer, når du præsenterer nye budskaber og problemstillinger for dine medarbejdere.

Uddannelsen er bygget op omkring de udfordringer, du møder i hverdagen på dit landbrug og for at sikre dig et højt udbytte, arbejder du undervejs med din nye viden hjemme på dit landbrug.

Uddannelsen starter den 30. september 2015 og forløber over 6 kursusdage med en afsluttende eksamen den 24-25. november 2015.

Du kan læse mere og tilmelde dig her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve