Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Løn og HR  →  Aktuelt  →  Din indberetning af løn til e-indkomstregisteret har betydning for din medarbejders arbejdsløshedsdagpenge

Din indberetning af løn til e-indkomstregisteret har betydning for din medarbejders arbejdsløshedsdagpenge

Der er 1. juli 2017 kommet nye regler vedrørende arbejdsløshedsdagpenge for lønmodtagere. I den forbindelse er det blevet yderst vigtigt, hvornår en medarbejders løn bliver indberettet til e-indkomst, idet det kan have afgørende betydning for, hvor meget medarbejderen kan få beregnet i arbejdsløshedsdagpenge ved ledighed.
Når du selv laver løn for dine medarbejdere, skal du være opmærksom på, at du konsekvent sørger for enten at indberette til e-indkomst i slutningen af måneden eller i starten af næste måned. Det vigtige er, at du undgår, at der er to indberetninger indenfor samme kalendermåned.

Eksempel:
Lønnen for oktober indberettes til e-indkomst i starten af november, og lønnen for november indberettes i slutningen af november. I dette tilfælde kan det have den konsekvens, at medarbejderen får beregnet en lavere dagpengesats på grund af A-kassernes beregningsmetoder.

Hvis du derimod får lavet dine medarbejderes løn hos Centrovice, skal du ikke bekymre dig, da vi altid indberetter lønnen til e-indkomstregisteret inden månedens udløb.
Har du har spørgsmål vedrørende arbejdsløshedsdagpenge, er du velkommen til at henvende dig til Anja Freitag-Weigt eller Lisbeth Frederiksen.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve