Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Kvæg  →  Management og ledelse i mælkeproduktion

Management og ledelse i mælkeproduktion

Har du svært ved at opnå de ønskede resultater i produktionen? Er vedligeholdelses-udgifterne for store? Eller ser du mulighed for at arbejde mere effektivt? Der kan være mange grunde til at stille skarpt på de steder i produktionen, hvor forandring og nye vaner kan gøre en positiv forskel.

Vi hjælper dig med at optimere i mælkeproduktionen gennem bedre personaleledelse, organisering af arbejdet og ledelse i praksis.

Metode

Lean-rådgiveren besøger dig, og sammen klarlægger I mål og ønsker. I identificerer de udfordringer og stopklodser, der er i forhold til at nå målet. Du og nøglepersoner interviewes for at få indblik i arbejdspladsen, dig og medarbejderne.

Herefter beslutter du og lean-rådgiveren, hvilke metoder og værktøjer der bedst kan hjælpe til at nå i mål.

Udbytte for dig

  • Produktionsresultaterne løftes gennem god ledelse på staldgangen
  • Du og dine medarbejdere optimerer egen tid
  • Rammerne for en god arbejdsplads bliver skabt

Vil du vide mere?

Kontakt os og hør, hvordan øget fokus på management og ledelse kan gøre en forskel i din mælkeproduktion.

 

Giv dine medarbejdere en god start – det betaler sig!

En god start og oplæring er det bedste udgangspunkt for at skabe en god arbejdsplads med motiverede og effektive medarbejdere, som gør alting lige så godt, som du selv ville have gjort det.

Hør hvordan kvæg- og leankonsulent Inger-Marie Antonsen har hjulpet med rekruttering og oplæring hos Torben Illum Andersen på Vestfyn i denne film.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve