Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Kvæg  →  Aktuelt  →  Se eksterne arrangementer på Centrovices hjemmeside

Se eksterne arrangementer på Centrovices hjemmeside

På Centrovices hjemmeside under Arrangementer kan du naturligvis se alle de mange arrangementer, som Centrovice afholder i løbet af året.

Nu indfører vi en ny supplerende Aktivitetskalender der viser eksterne arrangementer, som er relevante for dig som landmand. Det betyder, at organisationer som Fynske frøavlere, Fynsk kvæg, Fynsk kødkvæg, Pointerklubben, raceforeninger, jagtklubber mm. kan melde arrangementer ind og få dem med i kalenderen, og du kan få et samlet overblik på Centrovices hjemmeside over alle relevante aktiviteter for dig.

Da aktiviteterne ikke er i Centrovice regi, vil tilmelding, spørgsmål og lignende til aktiviteterne skulle rettes til den pågældende organisation.

Da kalenderen er helt ny, startes den op i de små , så du lige nu kan se et par arrangementer fra Fynske Frøavlere og Fynsk Kødkvæg.

Gå til aktivitetskalender for eksterne arrangementer

Efter Nytår vil vi kontakte de relevante organisationer og opfordre dem til at deres aktiviteter fremover kommer med i kalenderen.  Så hold øje med både Centrovices aktivitetskalender og kalenderen med Eksterne arrangementer,

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve