Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Kvæg  →  Aktuelt  →  Sæt fokus på management og ledelse i din mælkeproduktion

Sæt fokus på management og ledelse i din mælkeproduktion

Har du svært ved at opnå de ønskede resultater i produktionen? Er vedligeholdelses-udgifterne for store? Eller ser du muligheder for at arbejde mere effektivt? Der kan være mange grunde til at stille skarpt på de steder i produktionen, hvor forandring og nye vaner kan gøre en positiv forskel.

Vi hjælper dig med at optimere i mælkeproduktionen gennem bedre personaleledelse, organisering af arbejdet og ledelse i praksis.

Metode

Lean-rådgiveren besøger dig og sammen klarlægger I mål og ønsker. I identificerer de udfordringer og stopklodser, der er i forhold til at nå målet, og du og nøglepersoner interviewes for at få indblik i arbejdspladsen, dig og medarbejderne.

Herefter beslutter du og lean-rådgiveren, hvilke metoder og værktøjer der bedst kan hjælpe til at nå målet.

Der vil typisk være tre overordnede indsatsområder, som alle tager udgangspunkt i netop din mælkeproduktion, dine medarbejdere og dine ønsker og behov:

  • målstyring i produktionen
  • arbejdsrutiner
  • kapacitetsstyring

Udbytte for dig

  • Produktionsresultaterne løftes gennem god ledelse på staldgangen
  • Du og dine medarbejdere optimerer egen tid
  • Rammerne for en god arbejdsplads bliver skabt

Vil du vide mere?

Kontakt lean- og kvægkonsulent Inger-Marie Antonsen og hør, hvordan øget fokus på management og ledelse kan gøre en forskel i din mælkeproduktion.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve