Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Kvæg  →  Aktuelt  →  Nye ansigter i kvæg- og svinebrugsafdelingen

Nye ansigter i kvæg- og svinebrugsafdelingen

Den 1. marts bød Centrovice velkommen til to nye juniorkonsulenter – en i kvægafdelingen og en i svinebrugsafdelingen.

Nicklas Jepsen tiltrådte en stilling som juniorkonsulent i svinebrugsafdelingen. Nicklas Jepsen har en uddannelsesbaggrund som faglært landmand, hvorefter Nicklas har taget en agrarøkonom på Gråsten landbrugsskole efterfulgt af jordbrugsteknologuddaNicklas Jepsennnelsen. Endelig har Nicklas i februar afsluttet sin proffesionsbachelor i jordbrugsvirksomhed med speciale i svin. Nicklas’s viden fra skolen kombinerer han med sin erfaring fra staldgangen som både medarbejder og leder i produktions- og opformeringsbesætninger.

Hos Centrovice skal Nicklas fortsat ud på staldgangen, hvor han kan rådgive kunderne helt tæt på. Ydermere bliver en del af opgaverne rådgivning i opstart af nye medarbejdere og afholdelse af erfa-gruppe.

Henrik Kviesgaard er ansat i en stilling som juniorkonsulent i kvægafdelingen hos KvægrHenrik Kviesgaardådgivning Danmark, Centrovice. Henrik Kviesgaard er faglært landmand. Efterfølgende har han taget en produktionslederuddannelse efterfulgt af jordbrugsteknologuddannelsen, som han har overbygget med en professionsbachelor i jordbrugsvirksomhed med speciale i kvæg. Henrik er opvokset på en kvægbedrift med 140 Holstein i Vestjylland og trækker på sin erfaring derfra, samt på tidligere job på forskellige kvægbedrifter, hvor han har stor erfaring med b.la. malkning både med og uden malkerobotter.

Henrik har interesse for yversundhed, og hos Centrovice bliver hans fokus derfor b.la. på det område, ligesom han skal være med til at drive erfa-grupper for udenlandske medarbejdere med ansættelse på kvægbedrifter.

Stort velkommen til begge.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve