Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Kvæg  →  Aktuelt  →  Ny erfagruppe sætter fokus på kalve og klove

Ny erfagruppe sætter fokus på kalve og klove

Som noget nyt starter vi en erfagruppe for medarbejdere som ønsker at optimere resultaterne i kvægstalden ved at stille skarpt på kalvepasning og klovpleje.

Målet er at klæde deltagerne på til at sikre høj tilvækst hos kalvene, forebygge klovsygdomme og generelt optimere arbejdet på staldgangen. Vi stiller bl.a. skarpt på forebyggelse og behandling af digital dermatitis, effektivisering i kalvestalden, sundhed hos kalve og faldgruber i forhold til klovpleje.

Indhold

Vi vil besøge deltagernes ejendomme og i den forbindelse udvælge et eller flere emner eller problemstillinger, som vi efterfølgende tager fat på og arbejder med i gruppen. Møderne vil være en blanding af teori og praksis og skal derved give deltagerne ny viden samt værktøjerne til at løse de udfordringer, de hver især står over for i deres arbejde, med hjem på staldgangen.

Desuden bliver der rig mulighed for erfaringsudveksling deltagerne imellem.

DMS vil blive brugt i forbindelse med besøgene på ejendommene.

Praktisk om møderne

Erfagruppen forløber over 5 gange i tidsrummet 10.00 – 14.30. Første møde afholdes tirsdag den 24. september kl. 10.00, og datoerne for de øvrige møder vil blive udleveret på første dag.

Pris

Deltagelse koster 5.000 kr. ekskl. moms. Forplejning er inkluderet i prisen.

Tovholdere

Gruppen faciliteres af Line Christensen, som har speciale i kalve samt Sofie Bjørn Skovsgaard, som er specialiseret i klove. Line og Sofie deltager begge i alle møder og vil sikre et højt fagligt niveau.

Tilmelding

Tilmelding senest den 19. september til Line Christensen, juniorkonsulent Kvæg.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve