Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Kvæg  →  Aktuelt  →  Kvægbrugere blev klogere på klove

Kvægbrugere blev klogere på klove

Mere end 30 kvægbrugere var mødt op, da Centrovice Kvæg i starten af april inviterede til klov-kursus hos Per Villebro i Frørup.

På kurset fik deltagerne mulighed for at se, hvordan en klovbeskæringsboks kan stå i stalden, så det er både nemt og praktisk at arbejde med dyrene, og klovekspert Henrik Hein Jørgensen fra klovplejeboksen.dk delte sin viden om klovpleje med deltagerne. “Hvis en ko er halt, har vi allerede haft produktionstab, for køer er af natur byttedyr, der skjuler smerten så længe som muligt”, forklarede Henrik Hein Jørgensen.

Klovkursus

Deltagerne på klov-kurset fik også mulighed for at se, hvordan en helt sund klov ser ud. “Det er vigtigt at forebygge, og når I spotter en klovskade er det vigtigt at få den behandlet hurtigst muligt”, lød budskabet fra både kvægkonsulenterne og Henrik Hein Jørgensen.

Har du problemer med klovene i din besætning?

Centrovices kvægbrugskonsulenter står naturligvis klar til at hjælpe dig, hvis du har behov for rådgivning om behandling og forebyggende klovpleje.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve