Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Kvæg  →  Aktuelt  →  Kom til KvægNøglemøde onsdag den 17. maj

Kom til KvægNøglemøde onsdag den 17. maj

Onsdag den 17. maj kl. 19.30 – 22.00 inviterer vores kvæg- og økonomikonsulenter til KvægNøglemøde for deltagere i KvægNøglen, ansatte i de deltagende bedrifter samt andre interesserede.

På mødet får deltagerne et indblik i, hvordan 2016 er gået for de fynske mælkeproducenter, når kvægkonsulent Rik Kool gennemgår kvægnøgleresultaterne og udpeger de særlige kendetegn, der var i mælkeproduktionen i 2016.  Økonomirådgiver Luise Søvrup gennemgår desuden regnskabsresultaterne for 2016 og sætter spot på udviklingen i dem.

Desuden får deltagerne inspiration og konkrete råd til at få identificeret og gøre noget ved de udfordringer, der er på deres bedrift, når det handler om at få sænket kodødeligheden – en indsats, der skruer på rigtig mange af de områder og forhold, der har betydning for at løfte det samlede produktionsresultat. Det sker, når kvægkonsulent Ulla Hansen og dyrlæge Christian Høj fra Vestfyns Dyrlæger holder indlægget ’Sunde køer lever længere’.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve