Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Kvæg  →  Aktuelt  →  Få styr på reglerne for udenlandsk arbejdskraft - det betaler sig

Få styr på reglerne for udenlandsk arbejdskraft – det betaler sig

Når du som arbejdsgiver ansætter udenlandsk arbejdskraft, er det vigtigt, at du har styr på lovgivningen. Der er nemlig store sanktioner forbundet med manglende overholdelse af reglerne. Har du helt styr på reglerne for dine nuværende eller kommende udenlandske medarbejdere?

Der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du vælger at ansætte udenlandsk arbejdskraft. Der er bl.a. en del papirarbejde og nogle praktiske ting, som skal være på plads, for at medarbejderen kan opholde sig og arbejde på legal vis i landet. Hvilke ting afhænger af, hvorvidt din medarbejder er EU- eller tredjelandsborger. Og som arbejdsgiver er du forpligtet til at kende lovgivningen, når du ansætter udenlandsk arbejdskraft.

Der er mange regler at holde styr på, men SEGES har lige nu opdateret deres folder om reglerne for udenlandsk arbejdskraft, så du kan få et overblik over de regler, som du skal være særligt opmærksom på, når du ansætter medarbejdere eller praktikanter fra udlandet. Se folderen Få styr på reglerne for dine udenlandske medarbejdere på bedriften.

Centrovices løn- og HR-rådgivere kender lovgivningen, og de har mange års erfaring med papirarbejdet for arbejdsgivere til udenlandske medarbejdere. De hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål vedrørende udenlandsk arbejdskraft. Kontakt løn- og HR-rådgiver Jens Skov Rasmussen på tlf. 3051 9792.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve