Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Kvæg  →  Aktuelt  →  Vil du have tillægget for deltagelse i Arlagården Plus?

Vil du have tillægget for deltagelse i Arlagården Plus?

Fra den 1. november til og med 15. december 2017 kan alle Arlas andelshavere indtaste data i Arlagården Plus dokumentationscenteret.

For at få tillægget for deltagelse i Arlagården Plus sammen med mælkeafregningen i første kvartal 2018, skal dataene være indtastet og sendt senest d. 15. december. For at deltage i Arlagården Plus skal den enkelte andelshaver indtaste data for alle sine gårde med malkekøer, goldkøer, ungdyr og kalve. Det er den enkelte andelshavers ansvar at sørge for, at alle gårde er registreret korrekt. Kontakt MedlemsService, hvis du ønsker at tilføje gårde, som ikke er registreret i Arlagården Plus. Hvis du i Arlagården Plus dokumentationscenteret kan se en gård, som ikke er relevant, skal du markere den som ‘inaktiv’og beskrive hvorfor. Registereingsvinduet vil ikke blive udvidet til efter den 15. december, selv hvis gårde er registreret forkert eller der opstår tekniske udfordringer. Vent derfor ikke til sidste øjeblik med at indtaste dine data. (Kilde: Ejerbladet, Arla uge 44-46.)

Kontakt gerne din kvægrådgiver, vi er klar til at hjælpe dig.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve