Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Kvæg  →  Aktuelt  →  Centrovice og fynsk mælkeproducent i top i budget-match

Centrovice og fynsk mælkeproducent i top i budget-match

Mælkeproducent John Trædholm, økonomikonsulent Luise Søvrup og kvægkonsulent John Jensen er et stærkt team, når det gælder om at lægge realistiske budgetter for John Trædholms landbrugsbedrift. Det viser de første resultater fra den budget-match, som de tre deltager i – på opfordring fra landmanden selv.  Baggrunden for John Trædholms ønske er klar, han ved nemlig, at hans afdrag til realkreditten stiger til det dobbelte i 2017 – vi kalder det Afdragsbomben – så han og konsulenterne er enige, om at der skal være en klar plan for, hvordan man imødegår det på kort og langt sigt. Og den plan er så god, at det har bragt trekløveret helt i top i budget-matchen.  Nu gælder det så arbejdet med at realisere planerne og følge tæt op undervejs, så den gode placering i budget-matchen fastholdes.

Du kan læse hele artiklen om budget-match i Kvæg Nyt ved at klikke på linket her

Har du et budget?

Har du et overskueligt budget, som du kan styre efter i hverdagen, og som du kan bruge som udgangspunkt ved møder med bank og realkreditinstitut?  Ellers kontakt en af konsulenterne, som er vist til højre.

 • Kender du afdragsbomben?

  Kender du afdrags-bomben for dine lån, og har du en plan for, hvordan du imødegår den?

   

  kontakt din økonomi-konsulent, hvis du vil høre mere…

  Se kontaktinfo

   

   

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve