Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Generationsskifte

Generationsskifte kræver forberedelse, planlægning og rådgivning

Et generationsskifte er en kompleks opgave, som kræver grundig forberedelse. Uanset om du overvejer at afhænde den bedrift, din familie har ejet og drevet i generationer, om du selv har bygget bedriften op fra bunden, eller om du drømmer om at blive selvstændig landmand, står du over for en beslutning, der rækker mange år ud i fremtiden.

Klik på linket her og se en lille film, der viser mange af de forhold, som man skal forholde sig til i forbindelse med generationsskifte

Et vellykket generationsskifte kræver, at du igennem hele processen får den nødvendige rådgivning, så du kan træffe de rigtige beslutninger på det rigtige grundlag.

Og så er det vigtigt, at komme i gang i god tid – helst allerede i dag. Et generationsskifte tager nemlig tid, og nogle ordninger kræver, at sælger tager hul på processen 8-10 år, før han overdrager bedriften til sin efterfølger. Det skal dog ikke afholde dig fra at tage fat nu, hvis du endnu ikke er kommet i gang.

Få overblik over dit generationsskifte

Der findes lige så mange måder at generationsskifte på, som der findes bedrifter. Derfor er det vigtigt, at du skaber dig et overblik over, hvad der er vigtigt, for at dit generationsskifte skal lykkes.

Modellen nedenfor viser nogle af de parametre, du skal være opmærksom på, når du planlægger dit generationsskifte. Der er mange, og det er dit liv og din fremtid, det handler om, så det er vigtigt, at du så tidligt som muligt overvejer, hvilke parametre der har betydning for, hvordan dit generationsskifte kommer til at forløbe. Hvordan ser drømmeforløbet ud for dig og din bedrift?

Generationsskifte_Figur til hjemmeside

Planlægger du et generationsskifte?

Læs med på vores sider målrettet specielt til køber og sælger. Her bliver du klogere på, hvad du skal være opmærksom på, når planlægger dit generationsskifte.

Til dig, der overvejer at sælge

Til dig, der drømmer om at købe

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve