Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Energi  →  Gratis EnergiTjek

Potentialet for at spare på energien er stort. Der findes skjulte energislugere overalt og selv små ændringer, kan gøre en forskel på bundlinjen. Helt op til 35 % af energiforbruget kan spares ved at skifte til mere energieffektive installationer.

Effektiv Energi

EFFEKTIV ENERGI er et offentligt-privat energisamarbejde mellem det fynske erhvervsnetværk MiljøForum Fyn, Centrovice og de 4 fynske energiselskaber Energi Fyn, Fjernvarme Fyn, Sydfynsk Elforsyning og Nature Energy.

Formålet med samarbejdet er at hjælpe de fynske landmænd med at realisere de potentielle energibesparelser, der gemmer sig på staldgangen. Derfor tilbydes gratis og uvildig service til fynske landbrugsejendomme med årligt el-forbrug på under 1.000.000 kWh.

Få et gratis EnergiTjek

Virksomheder med energiforbrug under 1 mio. KWh/årligt har mulighed for at få et gratis EnergiTjek, som omfatter energiscreening og energirapport. I gennemsnit finder virksomheder, som får udført EnergiTjek energibesparelser på 20-50 % af deres energiforbrug.

Sådan foregår et EnergiTjek
Vores energirådgiver gennemgår din virksomhed og identificerer de største energislugere. Efter besøget modtager du en energirapport, som giver dig overblik over virksomhedens energiforbrug, de mest rentable energibesparelser og et samlet investeringsforslag. Alle tilbud er indhentet blandt professionelle leverandører og installatører tilknyttet EFFEKTIV ENERGI.

Når du har modtaget din energirapport, bliver du kontaktet af vores energirådgiver, som følger op på energirapporten. Du afgør selv hvilke tiltag du vil igangsætte, samt hvilke tilbud og leverandører, du ønsker at benytte. Herefter hjælper vi dig i gang med din energirenovering.

Med rapporten i hånden får du et overblik over oplagte energiforbedringer og bliver i stand til at prioritere de tiltag, der skaber mest værdi for din virksomhed. Rapporten giver dig også overblik over økonomien på kort og langt sigt samt dine tilskudsmuligheder.

Vil du spare penge på energien?

Det er gratis at få et EnergiTjek. Eneste krav er, at du har et oprigtigt ønske om at nedsætte energiforbruget i din virksomhed og foretage de relevante investeringer. Det betyder, at der er en forventning om, at energitiltag med en tilbagebetalingstid på mindre en 2 år implementeres. Er det ikke tilfældet, opkræves en fast pris for EnergiTjek på 5.000,- kr.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om EnergiTjek eller har spørgsmål til energiforbedringer.

Vi samarbejder med energirådgiver Søren Warberg, som træffes direkte på
telefon 81 718 818

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve