Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Ejendomme og jura  →  Juridisk rådgivning  →  Samejeoverenskomst

En samejeoverenskomst sikrer både dig og din samlever

Hvis du og din samlever ikke er gift, og I har købt fast ejendom sammen, er der i realiteten ingen regler for, hvordan ejendommen skal deles, hvis I går fra hinanden. Det gælder, uanset om der er tale om en bil, et sommerhus eller et parcelhus. Derfor kan det være en rigtig god ide at oprette en samejeoverenskomst vedr. fast ejendom.

En samejeoverenskomst er en skriftlig aftale, der sikrer, at du og din samlever ved i fællesskab har aftalt, hvordan I skal forholde Jer, hvis I vælger at gå fra hinanden, efter at I sammen har købt fast ejendom.

Få hjælp til at oprette samejeoverenskomst

Juridisk er en kontrakt, som I selv har udformet, lige så bindende som en kontrakt, der er udarbejdet af en jurist. Men det kan være svært selv at tage højde for alle de situationer, der kan opstå i forbindelse med et brud.

Hos Centrovice hjælper vi Jer gerne med at udforme en samejeoverenskomst vedr. fast ejendom, så I begge er sikret, hvis I skulle vælge at gå hver til sit.

Kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt I bør oprette samejeoverenskomst.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve