Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Ejendomme og jura  →  Juridisk rådgivning  →  Dødsbo

Professionel opgørelse af dødsbo

Når et menneske dør, efterlader det ofte de nærmeste med både sorg og savn. Men ret hurtigt tvinges du til at forholde dig til, hvordan dødsboet skal gøres op. Derfor kan det være en stor hjælp at få råd og vejledning af professionelle, når du skal forholde dig til de juridiske, tekniske, skattemæssige og administrative forhold omkring opgørelsen af et dødsbo.

Få hjælp til alt det praktiske

Hos Centrovice har vi mange års erfaring med behandling af dødsboer, og vi står gerne til rådighed for dig i den svære tid. Uanset om du har brug for et enkelt godt råd, eller om du vil være helt fri for det praktiske.

Vi kan f.eks. tage kontakt til skifteretten og rådgive om skattemæssige samt arve- og skifteretlige forhold. Vi hjælper dig naturligvis også gerne med at lave opgørelser til Skifteretten og skattemyndigheder.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller behov for rådgivning i forbindelse med opgørelse af dødsbo.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve