Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Ejendomme og jura  →  Aktuelt  →  Vil du have rådgivning vedr. ekspropriation ved nye jernbane over Vestfyn

Vil du have rådgivning vedr. ekspropriation ved nye jernbane over Vestfyn

Er du en af de lodsejere, der bliver berørt af den nye jernbane over Vestfyn. Enten i form af hel eller delvis ekspropriation, eller som følge af forringet værdi af din ejendom, fordi den ligger tæt på jernbanen.

Vi giver dig rådgivning vedr. hel eller delvis ekspropriation ved den nye jernbane over Vestfyn, hvis baneforbindelsen får konsekvenser for dig.

Tidlig ekspropriation er muligt for berørte lodsejere, hvis særlige forhold tilsiger det. Ellers vil selve arbejdet med ekspropriation først begynde, når den endelig linjeføring er på plads.

Kontakt os hvis du vil have hjælp og rådgivning vedr. ekspropriation ved nye jernbane over Vestfyn

Kommentarer til VVM undersøgelse for ny jernbane over Vestfyn

VVM undersøgelsen er nu i fuld gang og forventes færdig i foråret 2016. På det tidspunkt er det muligt for berørte lodsejere at indgive kommentarer til undersøgelsen. Det kan vi også hjælpe dig med.

Kommentarer vedr. Jordfordeling ved den nye jernbane over Vestfyn

Specielt i landbrugsområder kan ekspropriationskommissionen træffe beslutning om en hensigtsmæssig fordeling af de jordarealer, der hører til de eksproprierede ejendomme. Også på det område er det vigtigt at indgive sine synspunkter og kommentarer.

Er du i tvivl om, hvad den nye jernbane over Vestfyn vil betyde for dig, så kontakt os, så vi kan vise konsekvensen, og sammen kan vi finde den bedste løsning vedr. ekspropriation og jordfordeling.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve