Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Om os  →  Aktuelt  →  Strategisk samarbejde mellem Centrovice og KF Miljø ApS

Strategisk samarbejde mellem Centrovice og KF Miljø ApS

Når to kompetente virksomheder indleder strategisk samarbejde, kan resultatet kun blive godt. Det er netop tilfældet, når de to rådgivningsvirksomheder: fynske Centrovice og jyske KF Miljø ApS indleder et strategisk samarbejde med det mål at udnytte hinandens styrker og kompetencer inden for tilskudsordninger, der har fokus på miljømæssig optimering af landbrugsvirksomheder, samt på energiområdet.

”For Centrovice handler det om flere ting”, udtaler administrerende direktør for Centrovice, Louise Helmer. ”Vi vil simpelthen sikre, at så stor en del af tilskudsmidlerne som muligt havner i vores kunders lommer. Det bliver mere og mere relevant, nu hvor også dele af promillemidlerne fremover skal søges af den enkelte landmand. Og der er ingen tvivl om, at Karen Feddersen, indehaver af KF Miljø ApS der har til huse i Vejen, har en kæmpe viden og erfaring med hvilke muligheder, der er på det område, og hvordan vi udnytter mulighederne optimalt for vores kunder. En anden grund er, at vores nye energirådgiver, Søren Warberg, tiltræder den 1. februar, og der vil et tæt samarbejde mellem Søren og Karen for alvor kunne give synergi for begge parter og dermed for vores kunder over hele landet.

Det er indehaver og direktør i KF Miljø, Karen Feddersen, helt enig i: ”Det handler om at skabe de bedste vækstmuligheder for landets landbrugsvirksomheder. Vi ser en stigende tildens til, at dette gøres ved bl.a. tilskudsmidler. Jeg ser frem til at sparre med Søren på energiområdet for herved også at kunne tilbyde landmændene de bedst mulige rådgivningsvilkår. Jeg er sikker på, at vi vil drage nytte af hinandens viden og kompetencer.”

Endnu en god grund til det strategiske samarbejde er, at Centrovice har en målsætning om at være et grønt vækstcenter på Fyn. ”Og da må man sige, at en vidensklynge, som har udvikling af landbruget som fællesnævner, rammer fuldstændig plet,” afslutter Louise Helmer.

Karen Feddersen vil fremover have et skrivebord på Centrovice i Vissenbjerg og arbejde delvist herfra, hvor det også er muligt at komme ind, efter aftale, og få en strategisk gennemgang af de tilskudsmuligheder, som en landbrugsvirksomhed kan gøre brug af.

Spørgsmål kan rettes til:
Administrerende direktør for Centrovice, Louise Helmer. Mobil: 2053 2905
Indehaver og direktør for KF Miljø, Karen Feddersen. Mobil: 26 39 78 25

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve