Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Om os  →  Aktuelt  →  Skiftedag i direktørstolen hos Centrovice

Skiftedag i direktørstolen hos Centrovice

”Somme tider er den allerbedste løsning også den, som er tættest på”. Sådan udtaler en tilfreds bestyrelsesformand Niels Rasmussen sig om udnævnelsen af Centrovices nye administrerende direktør Louise Helmer, som er rekrutteret til posten fra virksomhedens egen organisation.

Louise Helmer er 41 år og sad indtil udnævnelsen i en stilling som afdelingschef for forretningsudvikling og kvæg hos Centrovice. Både landbrugsfagligt og ledelsesmæssigt er det en velkvalificeret kandidat, der nu sætter sig for bordenden i direktionslokalet i rådgivnings­virksomheden. Louise Helmer er uddannet Cand Agro og har sine rødder i den vestsjællandske muld, hvor hun er født og opvokset på et landbrug. Rent ledelsesmæssigt har hun en HD (O) samt en lederuddannelse fra Insead i Frankrig kombineret med mange års praktisk ledelseserfaring. Der var da også stor opbakning til Louise Helmer over hele linjen fra både bestyrelse, chefgruppe og medarbejdere, da hun efter et professionelt rekrutteringsforløb blev udnævnt til administrerende direktør den 6. maj 2014.

Og hovedpersonen selv glæder sig til over at tiltræde sin nye stilling: ”Det er lidt af en drøm for mig at få den her spændende udfordring – og så i en virksomhed, som jeg kender godt, og hvor jeg selv har været med til at definere de strategiske pejlemærker. Det betyder, at vi ikke behøver at miste momentum, men kan fortsætte den positive udvikling af Centrovice,” fastslår den nye administrerende direktør.

Direktørskiftet blev aktuelt, da den tidligere administrerende direktør, Henrik Borup Jeppesen, sidst i april opsagde sin stilling hos Centrovice for at tiltræde en stilling som vice president i DLG i København. Louise Helmer er tiltrådt stillingen med omgående virkning. For at sikre en god overlevering af igangværende projekter, vil Henrik Borup Jeppesen fortsat være tilknyttet virksomheden som konsulent indtil sommerferien.

Der vil være mulighed for ønske den nye administrerende direktør, Louise Helmer, tillykke med udnævnelsen og tage afsked med den afgåede direktør, Henrik Borup Jeppesen, ved en reception hos Centrovice den 21. maj kl. 13-15.

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve