Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Om os  →  Aktuelt  →  Projektmedarbejder til Centrovice

Projektmedarbejder til Centrovice

Jeanette Lindekilde GlasdamTirsdag den 6. januar 2015 startede Jeanette Lindekilde Glasdam som projektmedarbejder ved Centrovice. Jeanette kommer fra en stilling som praktikkoordinator ved Dalum Landbrugsskole, hvor hun siden 2010 har været ansvarlig for kontakten mellem skole og erhverv. Jeanette blev uddannet landmand i 2005, med svin som speciale. Efterfølgende har hun taget en uddannelse som finansøkonom, og en HD i ledelse og organisation fra SDU.

”Jeg har mine rødder i landbruget og holder meget af kulturen. Det er min erfaring at vi i landbrugserhvervet, kan lære meget af andre industrier kombineret med specialistviden – Og særlig vigtig tror jeg på det er, i denne tid. Jeg glæder mig nu til at bidrage med min viden i arbejdet med nye og spændende udfordringer”, forklarer Jeanette. Hos Centrovice bliver hun en del af teamet omkring Det Fynske Dyrskue samt HR-funktionen, hvor hun bl.a. skal være med til at udvikle virksomhedens kursusudbud.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve