Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Om os  →  Aktuelt  →  Niels Rasmussen stopper som formand for Centrovice

Niels Rasmussen stopper som formand for Centrovice

NIELS RASMUSSEN, FORMAND FOR CENTROVICE, HAR PÅ ET ORDINÆRT BESTYRELSESMØDE DEN 14. DECEMBER MEDDELT BESTYRELSEN, AT HAN ØNSKER AT STOPPE SOM FORMAND FOR FORENINGEN.

NIELS RASMUSSEN HAR STÅET I SPIDSEN FOR FORENINGEN CENTROVICE SIDEN 2008, HVOR HAN I FORBINDELSE MED FUSIONEN MELLEM AGROGÅRDEN OG LANDBOFYN BLEV VALGT TIL FORMAND FOR DEN NYE FORENING.

NIELS RASMUSSEN BLEV I EFTERÅRET 2016 RAMT AF ALVORLIG SYGDOM, SOM KRÆVEDE ALT HANS ENERGI OG OPMÆRKSOMHED I EN PERIODE PÅ MERE END ET HALVT ÅR. EN PERIODE OG ET SYGDOMSFORLØB SOM HELT NATURLIGT HAR GIVET ANLEDNING TIL REFLEKSION OG OVERVEJELSER OMKRING FREMTIDEN.

EN FORTSAT FREMTID SOM SELVSTÆNDIG LANDMAND OG GENERATIONSSKIFTE HAR VÆRET EN DEL AF DISSE OVERVEJELSER. RESULTATET AF OVERVEJELSERNE ER BLEVET, AT EJEN-DOMMEN BLEV UDBUDT TIL SALG OG DER NU ER FUNDET EN KØBER.

DET ER, SIGER NIELS ”EN LYKKELIG SITUATION, HVOR TINGENE FALDER NATURLIGT PÅ PLADS. VI BLIVER BOENDE I VORES VANTE OMGIVELSER OG JEG TAGER HUL PÅ ET NYT KAPITEL I MIT LIV. JEG HAR ALTID INTERESSERET MIG MEGET FOR ØKONOMI OG POLITIK, OG FORVENTER OGSÅ FORTSAT AT VÆRE AKTIV INDENFOR DISSE DISCIPLINER, LIGESOM JEG NATURLIGVIS OG-SÅ VIL FØLGE UDVIKLINGEN I ERHVERVET.”

JEG ØNSKER ALLE I CENTROVICE HELD OG LYKKE MED DET FORTSATTE ARBEJDE FOR VORES MEDLEMMER. DER ER MANGE, STORE OG NYE UDFORDRINGER I VORES ERHVERV SOM TIL STADIGHED KRÆVER BESTYRELSENS OG MEDARBEJDERNES OPMÆRKSOMHED OG ENGAGE-MENT.

TORBEN POVLSEN INDTRÆDER SOM FUNGERENDE FORMAND OG BESTYRELSEN KONSTITUE-RER SIG I NÆRMESTE FREMTID.
YDERLIGERE INFORMATION HOS:
NIELS RASMUSSEN, MOBIL-NR: 2361 7150 ELLER TORBEN POVLSEN, MOBIL-NR: 4027 2755.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve