Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Om os  →  Aktuelt  →  Fynsk rådgivningsvirksomhed præsterer historisk million-overskud

Fynsk rådgivningsvirksomhed præsterer historisk million-overskud

Pressemeddelelse udsendt i anledning af færdiggørelsen af årsregnskabet for 2013

Rådgivningsvirksomheden Centrovice, som er beliggende i Vissenbjerg, har netop afsluttet sit regnskab for 2013, og det viser et overskud efter skat på ca. 6 mio. kr. Resultatet, der af virksomheden betegnes som særdeles tilfredsstillende, er nået med en omsætning på ca. 100 mio. kr.

“Ud over et længe planlagt salg af virksomhedens overskydende bygninger i Ringe, som blev delvist overflødige i forbindelse med fusionen med Agrogården i 2008, er det især en stærk primær drift, som er årsagen til vores flotte resultat. Og det er selvfølgelig et glædeligt sundhedstegn for virksomheden”, udtaler administrerende direktør Henrik Borup Jeppesen

Centrovice har i løbet af 2013 øget effektiviseringen og optimeret arbejdsgange i virksomheden, så færre medarbejdere har omsat for cirka samme beløb som året før med betydeligt bedre resultat på bundlinjen – og en endnu bedre medarbejdertilfredshed i den årlige måling. Der er samtidig i perioden sket en styrkelse af organisationen i retning af flere vidensmedarbejdere, hvilket øger konkurrenceevnen i form af faglige tilbud til kunderne. Med et stærkt hold på 145 medarbejdere er virksomheden dermed godt rustet til fremtiden.

Centrovice har ikke tænkt sig at hvile på laurbærrene ovenpå det positive resultat. I starten af 2014 er en ny udviklingsafdeling etableret, som udelukkende skal have fokus på udvikling af tilbud og løsninger, der er til gavn for kunderne og deres forretning.

Også de fysiske rammer udvikles, idet en tilbygning på 600 m2 er projekteret og under licitation i øjeblikket. Ud over rum til virksomhedens egne aktiviteter giver udvidelsen plads til, at flere virksomheder kan leje sig ind i de centralt beliggende faciliteter i Vissenbjerg.

“Vi har allerede lejere i dag, som vi er rigtig glade for at have i huset, og som gør det nemt for vores kunder at klare flere ting i samme hus. Vores plan er at udvikle det yderligere, så vi skaber et grønt kraftcenter på Fyn, hvor andre relaterede virksomheder kan leje sig ind og udnytte de synergier, der er, ved at bo i samme hus. Det er til fordel for både kunder, lejere og Centrovice”, slutter Henrik Borup Jeppesen.

Centrovice er en moderne fynsk rådgivningsvirksomhed, som rådgiver og løser opgaver indenfor regnskab og revision, finansiering, HR, ejendomme og jura samt alle landbrugsfaglige områder. Vi udspringer af landbruget, og de udgør stadig kernen af vores kundegruppe, som også omfatter erhvervsvirksomheder fra håndværk, industri og service.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve