Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Om os  →  Aktuelt  →  Forlig i skattesagen mellem Centrovice og 4 søskende fra Middelfart

Forlig i skattesagen mellem Centrovice og 4 søskende fra Middelfart

Den langvarige skattesag er nu fuldt og endeligt afsluttet med et forlig, som Centrovice og de 4 søskende fra Middelfart har valgt at indgå. Efter landsretsdommen i oktober 2014, valgte de 4 søskende at anke dommen til Højesteret, hvilket procesbevillingsnævnet imødekom. Det betyder, at parterne skulle vente op til flere år på endnu en retssag.

Administrerende direktør Louise Helmer glæder sig over, at sagen nu med sikkerhed er slut. “Det er en trist sag for alle parter, og det er rart at vide, at den er afsluttet. Et forlig er naturligvis altid et kompromis for begge parter, som vi har vejet op imod endnu en opslidende retssag og den uvished, der følger med. Vi fører nu det samlede sluttab ind i regnskabet for 2014, og dermed har vi lagt sagen fuldstændig bag os og er videre.”

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve