Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Om os  →  Aktuelt

Aktuelt

Kom til afskedsreception for Louise Helmer

Onsdag den 20. november kl. 13.30 – 16.00 inviterer bestyrelsen i Centrovice til afskedsreception for tidligere administrerende direktør i rådgivningsvirksomheden Centrovice Louise Helmer.

Receptionen afholdes på Damsbovej 11 i Vissenbjerg og både nuværende og tidligere kunder, medlemmer, ko Læs mere »

14. november 2019

Velkommen til ny økonomiassistent

Jesper Abrahamsen startede den 1. november som økonomiassistent hos Centrovice. Han er uddannet finansøkonom og er i gang med at færdiggøre sin HD i Regnskab og Økonomistyring. Jesper kommer fra en lignende stilling ved SAGRO, hvor han har været ansat siden 2015.

Hos Centrovice kommer Jespe Læs mere »

2. november 2019

Ny juniorkonsulent hos Centrovice

Nataliia Kharchenko er pr. 8. oktober ansat som juniorkonsulent hos Centrovice. I sommers færdiggjorde hun sin uddannelse som agrarøkonom, hvor hun sideløbende tog en HD i Økonomi og ressourcestyring.
Nataliia har en baggrund som landmand og har tidligere arbejdet på flere svinebesætninger.
Læs mere »

11. oktober 2019

Ny juniorkonsulent hos Centrovice

Mandag den 16. september 2019 startede Anders Søholm i miljøafdelingen hos Centrovice med sin nye titel som juniorkonsulent. Anders er 25 år og nyuddannet med en kandidat i Miljø og Ressource Management fra Syddansk Universitet. Hos Centrovice skal Anders primært arbejde med klimavenligt landbr Læs mere »

18. september 2019

Nyt ansigt i marketing og kommunikation

Den 1. august startede Mejse Engell Petersen i et barselsvikariat som marketing- og kommunika-tionsassistent. Mejse er ikke et helt nyt ansigt i huset, da hun i 2017 var i praktik i afdelingen fra februar til maj under sin uddannelse til multimediedesigner. Siden er hun i juni måned blevet færdig Læs mere »

6. august 2019

Send krypterede mails til Centrovice her fra hjemmesiden

Det er et lovkrav fra datatilsynet, at mails, der indeholder personlige oplysninger eksempelvis om økonomiske forhold, CPR nummer, sygdom eller andre personlige forhold, SKAL sendes krypteret fremover.  Og hvordan gør man så det?

Det kan man gøre fra vores hjemmeside ved at gå ind under men Læs mere »

14. januar 2019

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve