Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Om os

Rådgivning af landbrug og erhvervsvirksomheder

Centrovice er en moderne rådgivningsvirksomhed beliggende i Vissenbjerg centralt på Fyn – og med filial på Ærø.Vi udspringer af landbruget, ejes af foreningen Centrovice, og landbrugsvirksomheder udgør stadig kernen i vores kundegruppe.I kraft af vores brede kompetencer og mange specialer tilbyder vi i dag rådgivning til alle typer erhvervsvirksomheder. Ud over de landbrugsrelaterede erhverv gælder det specielt virksomheder inden for handel, håndværk og service.Vores 160 dedikerede medarbejdere omsætter årligt for ca. 105 mio. kr.

Vores specialer

Vi rådgiver og løser opgaver inden for alle landbrugsfaglige områder samt inden for regnskab og revision, finansiering, HR og løn, socialøkonomi samt ejendomme og jura.

Med vores rådgivning bidrager vi til kundens vækst og udvikling, ligesom vi løser administrative opgaver, som derved frigør ressourcer og letter kundens hverdag.

Du kan læse beskrivelser af vores rådgivningsydelser under menupunktet Rådgivning.

Fokus på udvikling

Det er ikke kun i forhold til vores kunders forretning, vi har fokus på udvikling. Også vores egen forretning, rådgivning og organisation er under løbende udvikling. Vi er af den overbevisning, at det er en forudsætning for at blive ved med at være blandt de bedste på vores felt.

Netværk gør stærk

I kraft af vores rødder i landbruget har vi en stærk tradition for netværksaktivitet. Det er baggrunden for de mange faglige arrangementer, som vi løbende skaber rammerne for, at vores kunder kan mødes til:

  • Faglige møder
  • Kurser
  • Aktiviteter
  • Erfa- og netværksgrupper

Vi gør det, fordi vi ved, at gode netværk giver udvikling, indsigt og samhørighed og på den måde skaber værdi for deltagerne.

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve