Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Forening  →  Nyt fra bestyrelsen  →  Nyt fra bestyrelsen

Nyt fra bestyrelsen

Politisk Nyt - uge 46 - 2017

En stærk forening sikrer indflydelse
I denne uge brugte bestyrelsen en eftermiddag på det, man vel kan kalde opsøgende medlemskontakt. Der er en del kunder, som vælger at købe rådgivning hos Centrovice, uden samtidigt at vælge at være medlem af landboforeningen. Det kan der være mange års Læs mere »

17. november 2017

Politisk Nyt - uge 45 - 2017

L&F Delegeretmøde 2017 med optimistiske takter
Netop hjemvendt fra årets delegeretmøde og fyldt op med gode oplevelser og god inspiration er det svært ikke at gøre en form for status på vegne af de delegerede, vi fra Centrovice havde med til Herning. Delegeretmødet er en god anledning ti Læs mere »

10. november 2017

Politisk Nyt - uge 44 - 2017

Når vejrliget driller
Så passerede vi 1/11 og dermed den dato, der førhen blev betegnet som skiftedag. Karle og piger, der var ansatte på landet, drog af sted til et nyt kapitel i deres tilværelse, med deres skab og deres opbevaringskister. Ja, sådan er det ikke længere. 1. november er ikke Læs mere »

3. november 2017

Politisk Nyt - uge 43 - 2017

Ny trend street food
Den forløbne uge har der været aktivitet på mange områder. For mit eget vedkommende startede ugen allerede lørdag, hvor jeg havde fornøjelsen af at deltage i Street Food arrangement på havnen i Svendborg. Den gamle værftshal på Frederiksøen var blevet om-dannet til et Læs mere »

27. oktober 2017

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve