Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Forening  →  Nyt fra bestyrelsen  →  Nyt fra bestyrelsen

Nyt fra bestyrelsen

Nyt fra bestyrelsen - uge 38 - 2018

Kære Medlemmer!

Efteråret har fået tag i os og i Danmark – majsen er bjerget til køerne næsten overalt, og såmaskinerne arbejder sig nu frem gennem bygerne i de før så tørre marker.
Tørkehjælp
Apropos tørre marker og tørken, hvad sker der med de lempelser af afgifter og skatter, Læs mere »

18. september 2018

Nyt fra bestyrelsen - uge 34 - 2018

Kære medlemmer,

Så er kornhøsten overstået, desværre med lave udbytter, specielt i vårsæd. Vi ser nu majshøsten være begyndt rundt på Fyn, også her med meget varierende udbytter. Tørken har sat sine spor hen over landskabet, både på vores afgrøder, men også på pressen og det poli Læs mere »

20. august 2018

Nyt fra bestyrelsen - uge 25 - 2018

Sommeren er over os, med al dens lune. Vi har netop holdt sidste bestyrelsesmøde før sommerferien.

Efter en lang tør tid, så er der begyndt at falde nedbør i varierende mængder, så ulykken er bremset. Hvordan det ser ud når vi stikker maskinerne i afgrøderne, må tiden vise, men spænden Læs mere »

22. juni 2018

Nyt fra bestyrelsen - uge 24 - 2018

Kære medlemmer

Der er fart på, også i bestyrelsen. Noget går desværre meget for stærkt, når vi kigger ud på vores tørkeramte afgrøder. Vi skal ikke høste med øjnene endnu, så at komme med endegyldige profetier om årets høst vil jeg afholde mig fra, blot konstatere at der er brug fo Læs mere »

11. juni 2018

Nyt fra bestyrelsen - uge 14 - 2018

Kære medlemmer

Ovenpå en vellykket generalforsamling med flot deltagerantal og en god stemning, vil bestyrelsen også her takke samlet for valg og nyvalg – vi ser frem til arbejdet i det kommende år. Der skal også lyde en tak til Henrik Kildegaard for indsatsen i bestyrelsen, samt held og l Læs mere »

6. april 2018

Aktuelt politisk nyt - uge 5 - 2018

Så er der taget hul på et nyt år, og 2018 er godt i gang.
Farvel til Niels Rasmussen
Ved udgangen af 2017 meddelte Niels Rasmussen, at han havde afhændet sin ejendom, som havde været til salg gennem et stykke tid, og han derfor trak sig fra arbejdet i bestyrelsen.

Den 12. januar blev der h Læs mere »

2. februar 2018

Politisk Nyt - uge 50 - 2017

Sidste Politisk Nyt i 2017 – og fra Niels Rasmusen
Her kommer årets sidste Politisk Nyt. Året 2017 er ved at rinde ud, og vi kan se tilbage på et år, som for landbruget har budt på lidt af hvert. Konjunkturerne vendte, og et år med fornuftige afregningspriser på mælk og kød gav likviditet Læs mere »

15. december 2017

Politisk Nyt - uge 49 - 2017

Hård dom afsagt i Arbejdsretten
Arbejdsretten afsagde i denne uge dom i sagen mod to jyske mælkeproducenter. Dommen gik 3Fs vej og fastslog, at 3F har ret til, som en del af en faglig konflikt, at foretage blokade hos de pågældende mælkeproducenter, og ad den vej forhindre leverance af mælk t Læs mere »

8. december 2017

Politisk Nyt - uge 48 - 2017

Tvivl omkring anvendelse af N-les beregning
Så blev der igen skabt politisk uro omkring landbrugspakken. Det faglige grundlag for den ekstra kvælstoftildeling blev, af en forsker som var bestilt af Danmarks Naturfredningsforening, bragt i tvivl. Grundlaget var usikkerhed omkring de såkaldte N-le Læs mere »

1. december 2017

Politisk Nyt - uge 47 - 2017

Vagtskifte i forbindelse ved KV17
Tillykke til alle I, med relation til fynsk landbrug, der opnåede valg ved kommunalvalget i tirsdags. Det er vigtigt, at vi fra landbruget bruger vores mulighed for af den vej, at opnå indflydelse på den lokale politik. Ikke bare de emner der omhandler erhvervet Læs mere »

24. november 2017

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve