Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Forening  →  Nyt fra bestyrelsen

Nyt fra bestyrelsen

Nyt fra bestyrelsen - uge 12 2020

Kære medlemmer

Jeg skriver dette til jer på en historisk aften, en aften hvor Danmark tager nye vidtgående skridt for at stoppe Coronavirussen.

En aften hvor Regenten, på en ikke nytårsaften, taler direkte til den danske befolkning, for første gang siden 2. verdenskrig.

Det er alvor, Læs mere »

18. marts 2020

Nyt fra bestyrelsen - uge 11 2020

Aflyst generalforsamling
Foreningen beklager, at vi ikke var i stand til at afholde vores generalforsamling 11. marts, men vi valgte at udsætte generalforsamlingen for at reducere smitterisikoen af Covid-19. Vi håber, situationens alvor er gået op for alle efter de restriktioner, der blev vedtag Læs mere »

13. marts 2020

Nyt fra bestyrelsen - uge 9 2020

Oversvømmelser – stormøde i Brædstrup den 29. februar

På Fyn ja i hele Danmark befinder vi os for tiden i en meget alvorlig situation. Vores marker er oversvømmede af åer der går over sine bredder og nedbør som ikke kan sive ned i jorden, da jorden er mættet af vand.

Vi er alle Læs mere »

25. februar 2020

Nyt fra bestyrelsen - uge 5

Kære medlemmer

Så er 2020 kommet i gang. Vådt og tungt, vi trænger til noget tør og klar luft.

Velas er kommet til verden – vores fælles nye rådgivningsselskab – der skal bringe fynsk landbrug godt videre ind i 20’erne med fokus på bundlinje, digitalisering og bæredy Læs mere »

29. januar 2020

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve