Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Forening  →  Nyt fra L&F  →  Forbedret gruppelivsordning

Forbedret gruppelivsordning

De seneste par år har L&F haft Gruppelivsordningen under lup og foretaget nogle tilpasninger, så det også passer til de nye generationer af landmænd.

Sidste år introducerede vi gruppe 2 for dem, der vil have en individuel forsikring uden ægtefælledækning, og i år har vi ændret ophørsalderen fra 65 år til 67 år. Det betyder, at medlemmer med gruppeliv er dækket til udgangen af det år, hvor de fylder 67 år.

Hvorfor vælge Gruppeliv?

Gruppelivsordningen er perfekt til dem, der ikke har behov for dækninger på flere millioner kroner. I gruppelivsordningen er den højeste udbetaling ved død 600.000 kr. Ved visse kritiske sygdomme udbetales 50.000 kr. og ved ulykke udbetales op til 760.000 kr. (méngrad 100%).

Ordningen er også rigtig god, hvis medlemmets ægtefælle af helbredsårsager, ikke kan blive forsikret. I gruppelivsordningens gruppe 1 er ægtefælle/samlever fuldt dækket efter 12 måneder uden at skulle aflevere en helbredserklæring.

Medlemmets eget helbred behøver heller ikke altid at have været i top. Der spørges kun til helbred 3 år tilbage i tid, og der er generelt lempelige helbredskrav.

Endelig kan gruppelivsordningen være en god ide for dem, der ikke har tillægsforsikringer på deres pensionsopsparing. F.eks. fordi den er tegnet i banken.

Medlemmer af landboforeninger kan blive medlem af Gruppelivsordningen for blot 114 kr./md. pr. person.

Kontakt Centrovice på 7015 9900, hvis du vil tilmeldes gruppelivsordningen eller læs mere her: Gruppeliv november 2017

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve